Meistä

Kasvatus

Brigada Sherilissä kasvatamme monipuolisia ratsuja kisa- ja jalostuskäyttöön. Tavoitteenamme on saada hyviä tuloksia ja laadukkaita varsoja, joista on myös muille iloa tulevaisuudessa. Kasvatus ei ole turhan vakavaa eikä tiheätahtista, vaikka tavoitteita on. Lue lisää täältä.

Tilausvarsat ja astutukset

Tällä hetkellä emme tarjoa tilausvarsoja tallimme hevosten yhdistelmistä. Saatamme kuitenkin tarjota astutuksia tammallesi oreillamme tai toisin päin, myös liisaus onnistuu. Nämä tilanteet kuitenkin harkitaan tallin tilanteen ja suunnitelmien mukaan erikseen. Astutuksista voi kysellä sähköpostilla, Keskustassa tai lomakkeella kohdasta Yhteydenotto.

Miljöö

Brigada Sheril sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa. Tallin ja suurimman osan hevosista omistaa Venäjältä kotoisin oleva pippurinen Luiza Morozova. Lisäksi tallin henkilökuntaan kuuluu muutama valmentaja ja hevosenhoitaja, jotka Luizan apuna osallistuvat kasvatukseen. Tallista löytyy myös ratsuttajia ja yksityishevosten omistajia.

Brigada Sherilin tilat ovat laajat. Niihin kuuluvat pramea tallirakennus, suuret tarhat, kaksi kenttää, maneesi ja maastoesterata. Lisäksi löytyy hieno maastorata, joka ei ainakaan joudu liian vähän käytön takia pihalle pölyttymään. Talli on jo useamman vuoden vanha, mutta edeleen hienossa kunnossa, ja se tarjoaa hyvät puitteet kisahevosille.

Tämä on virtuaalitalli. Otsikkokuva © Julin vapaat